Пламен Узунов каза какво са търсели в дома му

Пламен Узунов каза какво са търсели в дома му

Нямам никакви притеснения. Това заяви секретарят на президента Румен Радев – Пламен Узунов, след като излезе от разпит в Специализираната прокуратура. Разпитът приключи малко преди 20:00 часа и той бе причакан от журналисти пред вратите на специализираната прокуратура. В момента се опитват да се измести основната тема в държавата като се пришиват такива неверни неща, заяви секретарят на президента Пламен Узунов след разпита си в Специзлизирания съд. На въпрос коя е основната тема, Узунов отвърна „Вие знаете”. Имал съм служебни контакти с г-н Бобоков.
Познаваме се от 2 години във връзка с негов проект, който трябваше да бъде представен пред чуждестранни инвеститори, обясни Узунов. „Всичко, което имам, съм предал и съм отговорил на органите“. По повод на претърсването в дома му, той каза, че е присъствал и е предал една флашка. „Нямал съм възможност да разговарям с президента. Сега ще го запозная с всичко“, завърши Узунов Както БЛИЦ писа, около 15. 30 часа днес няколко полицейски автомобила са били забелязани пред жилището на Узунов на бул. „Черни връх“ 190.
По-късно пред кооперацията са паркирали и автомобили на спецпрокуратурата. Узунов бе привикан на разпит заради подозрение за търговия с влияние. В следобедните часове прокуратурата разпространи разговори между него, Пламен Бобоков и прокурора Николай Николов. Узунов призна, че се познава с Пламен Бобоков./БЛИЦ

Още по темата