Петък, 9 юли – С ентусиазиран поглед към бъдещите проекти

Петък, 9 юли – С ентусиазиран поглед към бъдещите проекти

Петък, 9 юли – С ентусиазиран поглед към бъдещите проекти

Благоприятното разположение на Луната спрямо Уран ще оказва такова въздействие, че човек ентусиазирано ще гледа към бъдещето. Ще изпитва желание да удовлетвори копнежа си за щастие и най-лесно ще го постигне чрез досега си с изкуството – кино, театър, концерти.

Тъй като ще наблюдаваме намаляваща Луна в Рак, това ще се отрази на желанието ни да поставим отношенията си с членовете в семейството на приоритетно място.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии.

Овните ще намерят съмишленици, на които ще могат да споделят идеите и мислите си. Най-накрая ще могат да проведат искрен разговор с бизнес партньорите си и да покажат, че са сериозно ангажирани с постигането на общата кауза.

Телецът ще бъде воден в действията си от желязна логика. Аналитичните му способности ще му помагат да разбере света около себе си. Днес може да има силното желание да влага парите си в музикални продукти – компактдискове и всякакви електронни джаджи.

Близнаците ще изпитат приятни емоции – това може да се дължи на хубав филм, любима песен или просто да достигнат до мъдро прозрение. На работното си място ще получат похвали.

Раците могат да се сблъскат с неочаквани проблеми, но подкрепата на близките им хора няма да закъснее и те лесно ще успеят да се справят с тях.

Лъвовете ще са изпълнени с нетърпение да постигнат желаните резултати, но е добре да охладят страстите – добрите идеи идват по всяко време на деня. Препоръчително е да вложат повече старание в изпълнението на мениджърските си функции и по-добре да организират осъществяването на идеите си. Денят им ще мине под знака на принципа: „Една добра идея може да промени животи, така както едно красиво стихотворение може завинаги да спечели сърцето на любимата жена“.

Девите е добре да си вземат почивка и да се вгледат във вътрешния си свят. В работата им могат да възникнат резки конфликти и заради това е препоръчително да са внимателни. Вечерта е добре да прекарат повече време с приятелите си.  

Везните, ако искат днес да си свършат качествето работата, ще трябва да използват не моркова, а тоягата. Ако трябва да се явяват на търгове, е добре да действат внимателно и да изчакват. Не е моментът да очакват незабавен успех. Препоръчително е, независимо в коя сфера са, да вземат сериозни предпазни мерки.

Скорпионите ще харчат безразсъдно. Но е добре да си припомнят максимата „Времето е пари“ и да си дадат сметка, че времето никога не се връща назад.

Стрелците ще се чувстват като феникс, възкръснал от пепелта. Това ще се усети както в професионален, така и в личен план.

Козирозите ще имат усещането, че работата, която имат да свършат, ще изсмуче цялата им енергия. И не само това – бизнес конкурентите ще навредят на репутацията им, но това не трябва да ги притеснява особено. Те знаят как да покажат на враговете си, че имат всичко необходимо, за да бъдат победители. И моралното им превъзходство винаги ще им помага да вървят напред.

Водолеите ще бъдат съвсем заслужено похвалени – едни за академичните си постижения, други за бизнес проектите си. Мнозина ще искат да ги копират, но това не трябва да ги прави надменни и непристъпни. Препоръчително е да продължат напред със смирение.

Рибите, които месеци наред са очаквали този петък да се впуснат в приключения и пътешествия, ще останат разочаровани. Ще трябва да отложат плановете си. Все пак нека не се натъжават особено – чакането ще си струва.

Още по темата