Петък, 18 юни – Оставете се на инерцията

Петък, 18 юни – Оставете се на инерцията

Петък, 18 юни – Оставете се на инерцията

Луната и Марс ще си взаимодействат по такъв начин, че мнозина ще са като на автопилот, но в добрия смисъл на думата. Могат да се оставят на инерцията и да се наслаждават на постигнатото през седмицата.

Марс в Лъв, както и Луна във Везни обещават красиви романтични срещи, които си струва да бъдат изживени. За предпочитане е да смените обстановката, като се насочите към непознати курорти.

Това, разбира се, не се отнася само до най-младите – и по-възрастните, които вече са били къде ли не, могат да отворят бутилка вино с приятели и да започнат съвместно пътешествие назад в спомените. Могат да измислят и някаква нова инициатива, която да им донесе свежи общи паметни събития.

Ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните днес имат големи шансове да си намерят добре платена работа. Като алтернативен вариант е възможно да получат повишение.

Телците могат да са спокойни – днес ще им върви на пари. Добре е да не държат толкова много на старите си резерви – ако ги използват, това ще им донесе така необходимите им в момента средства.

Близнаците ще имат успехи при купуване на имоти. Като цяло този петък инвестиционните им решения ще се окажат точно в десятката.

Представителите на зодия Рак ще са разкъсвани между емоциите и разума. Ако искат да имат сериозни финансови постъпления, е добре да прегърнат нова философия на живот.

За Лъвовете планетите са разположени по възможно най-благосклонния начин. Това означава най-вече добри финансови резултати. Нека да продължават да правят дългосрочни планове.

Девите ще действат много практично, логично и аналитично на финансовия фронт. Това ще им помогне мъдро да организират благосъстоянието си.

За Везните този петък е време да харчат за медицински услуги. Ако нямат подобни нужди, могат да си позволят карта за фитнес или разкрасителни процедури.

Скорпионите ще имат късмет – ще трупат печалби по неочаквани начини и ще бъдат доволни от финансовото си състояние.

За Стрелците е добре да се насочат към реални действия, а не толкова към планирания на бъдещи ходове. Упоритата им работа ще бъде възнаградена.

За Козирозите денят е добър за решаване на финансови въпроси. Могат да бъдат благодарни на съдбата за богатствата, които имат.

Водолеите могат да опитат късмета си на фондовия пазар,но не и в бизнеса с с хазарт, където има вероятност да загубят големи суми пари.

За Рибите денят обещава повече разходи, но да не се притесняват – ако са добре с математиката, няма да имат проблеми.

 

Още по темата