Новият в Левски: Сбъдната мечта! Върнах се от път, за да говоря с шефовете (ВИДЕО)

Новият в Левски: Сбъдната мечта! Върнах се от път, за да говоря с шефовете (ВИДЕО)

Левски подписа договор за 2 години с Георги Александров. Защитникът парафира днес своя контракт. Той е част е от школата на Левски от 2011 година и преминава през всички формации на синята Академия. За последно бе част от състава на „Витоша“ (Бистрица), с чийто екип взе участие във всичките 7 мача на втородивизионния тим този сезон.
„Това е една сбъдната мечта за мен. От 7-годишен тренирам в школата на Левски и дойде момента да се завърна, макар и след не толкова дълъг период“, коментира той за клубната телевизия.
„Не съм се замислял, даже бях тръгнал на път, но в момента, в който ми се обади старши треньорът (Георги Тодоров), веднага спрях и се върнах да разговарям с шефовете на Левски. Не мисля, че ще имам проблеми с адаптацията, познавам добре повечето футболисти, особено тези, които са били в школата“, каза още младокът.
„Изкарах кратък период във Витоша, но успях да свикна с мисленето на по-опитните футболисти и мисля, че ми помогна. През това време следях всичко в Левски – и резултати, и мачове, и трансфери. В момента е събран много добър отбор с много голям потенциал и всичко зависи от нас“, каза бранителят.
„Трябва да гоним винаги първите места и за купата на България. Личната ми цел е по-бързо да се докажа пред треньорското ръководство, за да получа шанс за игра“, допълни той.

Още по темата