Менда Стоянова към Цветанов: Защо не си тръгна по-рано от ГЕРБ?

Менда Стоянова към Цветанов: Защо не си тръгна по-рано от ГЕРБ?

Ако Цветан Цветанов не е споделял ценностите на ГЕРБ, трябваше по-рано да напусне партията, заяви пред журналисти народният представител от ГЕРБ Менда Стоянова. Тя каза това в отговор на въпрос как ще коментира изявленията на бившия заместник-председател на партията Цветанов, който обяви нов политически проект и заяви, че ГЕРБ е предала всички ценности.
По думите ѝ тя познава Цветанов като балансиран в решенията човек и е много изненадана от неговите крайни позиции и крайно отношение към политиката на ГЕРБ, в която дълго време е участвал – от самото формиране допреди една година е бил зам.-председател на партията.
„Мисля, че ценностите, които са оформени в годините, би трябвало да са споделяни от него“, допълни тя и посочи, че не е чувала за намерения от страна на Цветанов да напусне партията“.
Припомняме ви, че днес Цветанов обяви, че и без скандала „Апартаментгейт“ е щял да напусне ГЕРБ.
„Аз съм такъв човек, че разбирам по човешки нещата така – ако аз съм част от един проект, независимо какъв е той – политически, икономически или приятелски, и в един момент не съм съгласна с този проект, с хората, които участват в него – напускам проекта“, допълни Менда Стоянова./ Новини БГ

Още по темата