Кой ще бъде 46-ият президент на САЩ?

Кой ще бъде 46-ият президент на САЩ?


Изборите в САЩ са само след няколко дни. Хиляди медии, анализатори, политолози  и политически експерти по света се опитват да изработят своите стратегии и да изчислят, съпоставяйки различни анкети и техники, кой ще бъде следващият президент на САЩ.

Много астролози споделят в социалните медии своите аргументирани предсказания в полза на президента републиканец Доналд Тръмп или на демократа Джо Байдън.

Залозите в полза на единия или на другия също са в ход, а инвеститорите и финансовите пазари са настръхнали в очакване. За едно нещо мнозинството от астролозите са абсолютно единодушни: това ще бъдат едни от най-непредсказуемите избори в историята на САЩ.  

И така, кой ще бъде 46-ия президент на Съединените американски щати? Смущаващото, което виждам в астрологичната карта и от което експертите по сигурността най-много се страхуват при предстоящите избори, са технически проблеми и международна намеса.

В допълнение към притесненията им, прогнозирам, че поради ретроградното движението на планетата Меркурий – именно до 3 ноември, страната може да се сблъска  с объркване в  транспорта и електрониката  или с неочаквани аварии. Притеснения има и с контролната система за гласуване по пощата, която беше приета от Щатите  тази година, за да ограничи разпространението на новия коронавирус.

Времето, както преди изборния ден, така и в деня на гласуването ще бъде наситено с екшън и няма да има скучен ден, докато новият президент не положи клетва и не стъпи в Белия дом.

Моята прогноза е за победа на Тръмп.

Той е роден на 14 юни 1946 г. в 10 часа и 54 минути в Ню Йорк. За да се направи тази прогноза първо се обръщаме назад към миналото. Всичко в астрологията е цикъл, който се повтаря. През ноември 2020 г. в хороскопа на Тръмп има едно значимо събитие – докосването на планетата Нептун.

Нептун е много бавна планета и в живота на човек тези докосвания се случват 3-4 пъти. Най-съществената ситуация в хороскопа на Тръмп в момента е Съвпада на Нептун със Северния възел и Луната от рождената карта на Тръмп. В астрологията всичко е цикъл и повтаряемост. Тъй като Нептун е най-неопределимата и размиваща планета, която отговаря за изкуството, висшата любов, религията и настинките, както и за неточностите, скритите неща,  ще разгледам минали събития, когато Нептун е минавал през важни точки в картата на Тръмп, за да си изясним как тази планета действа на него.

Първото докосване на Нептун, според рождената карта на Тръмп е през 1958 г., когато съвпада с Юпитер. Неясен епизод от „Трекдаун“ от 1958 г., в който демагог на име Тръмп се опитва да убеди град, че само той може да спаси гражданите му от заплахите извън техните граници… чрез изграждане на стена. Клипът от предаването със западна тематика, което първоначално беше излъчено по CBS, започна да обикаля света малко след като Доналд Тръмп беше избран за президент.

В този „1958 TV Western PREDICTED DONALD TRUMP“ декламира резюмето на видеоклипа, а гледането на клипа показва ясно
невероятните прилики. Покойният актьор Лорънс Добкин играе измамник на име Уолтър Тръмп, който влиза в прашен град в Тексас, за да изплаши местните жители да повярват, че светът ще завърши с дъжд от космически огън, освен ако не му позволят да построи гигантска стена, за да ги защити. „Аз съм единственият. Повярвайте ми “, казва Тръмп. „Мога да построя стена около домовете ви, за да не проникне нищо.“

Следващото докосване до Нептун е в края на 1959 г., на върха на 3 дом (образование и комуникации). Нептун е свързан с 8, рожден дом на Тръмп – войната и властта – тогава той започва да учи в Нюйоркската военна академия в частен интернат.

Последното докосване е когато Нептун е на върха на 4 дом в хороскопа на Тръмп и се ражда Иванка Тръмп на 30 октомври 1981 и сина му Ерик през януари 1984 година.

През тази година има поредно докосване на Нептун в картата му. Както стана ясно по-горе Нептун определя важни моменти от живота на Тръмп. В момента той има за решаване кармична задача, свързана с масите, народа, публиката и държавата, земите, върху които е роден. Лунният възел и Луната по рождение при него са в четвърти дом, което е дома, родната земя.

Заради планетните разположения спрямо рождената карта на Тръмп в момента допускам да излезе тайна информация, да бъде изнесена такава от Тръмп, която засяга неговите явни врагове, неговите партньори, а също и хора, които са му приятели в момента. Тази информация е някаква дълго пазена тайна, която вече трябва да излезе наяве и да скандализира публиката, народа, масите.
Планетите подкрепят неговата кариера, бизнес, обществен престиж. Може да има тайни и неясноти около личността на Тръмп заради Нептун, но той е много вероятно да спечели тези избори.

Ако Тръмп изпълни тази предоставена му от съдбата задача и наистина изнесе на показ мръсните и кирливи ризи на високопоставени хора, то той ще поеме по своя правилен кармичен път. Тази информация може да засяга държавни структури, съдебна система, банки, чужди държави и техни управляващи. Много подозрителни тайни ще бъдат разкрити, дори такива свързани с насилие, секс и смърт, войни. Нещата покрай тези избори ще се развият внезапно, ненадейно и неочаквано. Байдън ще има силната подкрепа на масите, на избирателите, но Тръмп ще спечели, може би и с не дотам почтени действия. Ще има подкрепата на високопоставени приятели.

За Тръмп е изключително важно тази година да задържи своя статут, да запази своята популярност и обществен престиж и най-вероятно ще го постигне.

Краят на тази и началото на следващата година особено около 25 януари 2021 г. Сатурн и Юпитер ще са в първите градуси на Водолея, в квадрат с Уран и Марс, които са на първите градуси на Телеца. Масите ще се вдигнат на бунтове и дори революции заради финансовата криза и неправилните решения на управляващите. Тези бунтове ще са по цял свят, в това число и в САЩ, една
държава силно повлияна от Водолея. Те ще засегнат кариерата на Тръмп, неговата популярност, служителите, които са в негово пряко подчинение и партньорите му. От всички тези хора може да се очакват неприятни изненади.

Следващата година дирекционният Нептун ще застане срещу рожденото Слънце на Тръмп. Тогава той може да реши да прави промени, свързани с паричната система, големите пари, банките и да извади на показ всякакви финансови злоупотреби. Ще се занимава и с дълговете на държавата. При него Нептун управлява точно тези неща и той ще иска да се справи с тях със собствени усилия (Слънцето му управлява асцендента на Тръмп). 

По това време не е изключен фалит на доста фирми и крах на борсата. Плутон, който управлява държавата, границите ще е в неблагоприятен аспект с Уран, Марс, Сатурн, Юпитер и това може да му създаде проблеми с тези неща, както и с тайни врагове, емигранти.

Възможни са проблеми и със здравето на Тръмп. Те ще са свързани с нервите, костите, ставите, възможни са и такива със сърцето и гръбначния стълб, а също с гърлото и щитовидната жлеза.

Плутон през тази година е опозиция на асцендента от слънчевата революция, а това дава предразположеност към вируси и всякакви енергийни влияния, както и въвличане във военни действия, конфликти и гражданска война.

 

Маргарита Борисова, астролог

Още по темата