Колев: Времето ще е малко да се случат някои неща веднага! Индивидуални проблясъци не ме интересуват (ВИДЕО)

Колев: Времето ще е малко да се случат някои неща веднага! Индивидуални проблясъци не ме интересуват (ВИДЕО)

Снимка: beroe.bg

Старши треньорът на Берое Петър Колев говори пред медиите преди първата тренировка на тима за новия сезон.
„В добро настроение сме. За жалост имаме двама отсъстващи, тъй като имат проблеми с полетите. Няколко от новите ще се забавят, а това ще даде отражение в началото на първенството.
Серкан Юсеин може да го считаме за ново попълнение. Ще играе под наем.
В края на подготовката ръководството ще постави целите пред нас и отбора. Моите лични виждания са да изградим боеспособен отбор, който да играе атрактивно и да радва публиката, да демонстрира характер и агресия, да не допуска резки спадове, да не може да бъде съборен от една загуба.
Все още разговаряме с вратари и с крило.
Работи се по селекцията и на дублиращия отбор. Той ще играе в Трета лига. Това е добре за младите играчи и тези, които не са намерили място в първия отбор.
За мен е по-важна отборната игра. Индивидуални проблясъци на играчите не ме интересуват. Играчите, които ще бъдат привлечени, са с необходимото ниво. По-важна е стиковката между линиите.
Времето ще е малко да се случат някои неща веднага. Надявам се да се справим. Оптимист съм. Имаме силите да се стиковаме по най-бързия начин.
Нямам коментар за новината за ТЕЦ 2. Не съм изобщо в темата, в тази система. Нещата в България се случват много бързо, така че може да се очаква всичко. До момента нямаме никакви притеснения и индикации за нещо различно“, коментира Колев.

Още по темата