„Китайската светкавица“ е вече на „Армията“! Дебютира в Лига Европа (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Китайската светкавица“ е вече на „Армията“! Дебютира в Лига Европа (ВИДЕО+СНИМКИ)

Снимка: cska.bg
Новият автобус на ЦСКА-София вече е на стадион „Българска армия“. Ето какво съобщиха от клуба на официалния си сайт:
Снимка: cska.bgАрмейци,
Футболистите на ЦСКА ще се радват на комфорта на модерен и луксозен клубен автобус. Той е дело на китайския концерн Yutong, който занапред ще бъде официален превозвач на червените.
Снимка: cska.bgНай-големият производител на автобуси в света е избрал за 31-кратните шампиони на България модел, определен за номер 1 в своя клас за миналата година на най-престижното изложение “BusWorld” в Брюксел.
Автобусът акостира тази сутрин на централната алея на стадион „Българска армия“. Визията му е издържана в традиционните клубни цветове, а оригиналната идея акцентира върху армейските ценности, на които се крепи величието и славата на ЦСКА.
Снимка: cska.bgРазбира се, сред основните мотиви са законно притежаваната и отвоювана клубна емблема, както и слоганът „Няма бъдеще без история“. Впечатляващото возило беше готово да „дебютира“ за вечното дерби в събота, но след отлагането на мача от страна на БФС, футболистите и спортно-техническият щаб на ЦСКА ще могат да му се насладят в предстоящото домакинство от Лига Европа срещу швейцарския Йънг Бойс.

Още по темата