Как да съчетаем ежедневни боти с модерна визия

Как да съчетаем ежедневни боти с модерна визия

Определящи за избора на боти са стилът ни на обличане и индивидуалният вкус. Богатото разнообразие по отношение на модели, цветове, форми и текстури позволява да изберем тези, които да се впишат най-добре в гардероба ни.

Но дори да изберем идеалните ежедневни боти, трябва да отделим специално внимание на тяхното съчетаване с тоалета по начин, който да позволи разгръщането на целия им потенциал. Като задължителен елемент от дамския гардероб, ботите могат да влязат в разнообразни комбинации. Със стилни ежедневни дамски боти можете да отидете на работа, на обяд с приятели, на парти и др.

Ето няколко идеи как да постигнете модерна визия с ежедневни боти на платформа или с друг модел:

Дамски боти и дънки

Денимът е класика и затова няма как да пропуснете съчетанието на боти с дънки. Ако дънките са тесни, това дава възможност да пъхнете крачола в ботите, ако те самите имат по-широка горна част.

Ако пък дънките са по-широки и дълги, може да ги подгънете по начин, по който глезенът да се вижда и да подчертаете неговата изящност.

Може да изберете визия изцяло от деним, която е актуална, като я допълните с чифт стилни ежедневни боти от естествена кожа.

Боти и тренч с панталони

Дамските тренчове са оригинален елемент в гардероба и са идеален вариант за съчетание с пола, рокля, панталон или дънки.

Ако предпочитате да комбинирате тренчкот с панталони, изборът на боти до глезена е винаги успешен. Панталоните в този случай трябва да са тесни, а тренчът – къс.

Ако пък харесвате широките панталони, съчетайте ги с боти със заострени върхове.

Боти и блейзър с дънки

Комбинацията от блейзър и дънки е една от предпочитаните за хладните есенни и пролетни дни. Стайлинга си може да допълните с боти със среден ток. Ако блейзърът е класически с удължен силует, визията ще бъде подходяща за бизнес среща.

С овърсайз блейзър ще постигнете по-небрежна ежедневна визия, като прибавите ниски боти или на платформа.

Боти и плетени сетове

Дамските сетове от две части, изработени от фино и меко плетиво, са чудесно предложение за зимните дни. Комплект от плетена блуза и пола или панталон са практично и удобно облекло, което да съчетаете с боти с висок ток за вечерна визия или с ниска подметка за по-небрежен аутфит.

Може да носите боти и с плетен сет от жилетка и панталон, като отново ниският вариант боти са по-подходящи за ежедневен стил.

Боти и стилни рокли

Лесно можете да прибавите чифт боти към рокля, в зависимост от желания ефект. Ако ежедневието ви е динамично и обичате удобните рокли, може да изберете боти с нисък ток и с връзки или с цип.

За по-ефектен външен вид съчетайте деликатна рокля с класически боти с връзки в по-нетрадиционен цвят за модерен контраст, а избраната миди рокля, съчетана с елегантни боти със среден ток, ще разнообрази офис визията ви.

Дамски ежедневни боти са идеални за всеки повод, когато искате да ви бъде едновременно топло и комфортно и да изглеждате стилно. Многообразието от модели позволява да изберете онзи чифт, който със своята практичност и стил да бъде причина студените дни да бъдат също приятни.

Още по темата