Интересни неща за „Сексът и градът“, за които не сте чували

Интересни неща за „Сексът и градът“, за които не сте чували

Около него витаят толкова много неотговорени въпроси. Като например, защо по дяволите Кари заряза Ейдън? Истински ли са тези вкусно изглеждащи коктейли „Космополитан“. Ето какво какво разкрива по тези и още въпроси Сара Джесика Паркър.

Актрисите са изяждали всичката храна.

 

Виждала си безброй пъти как Кари, Шарлът, Саманта и Миранда хапват великолепен брънч, докато клюкарят за последните си любовни завоевания. Сигурно смяташ, че те са хапвали по малко, колкото за пред камерата. Грешка. „Винаги изяждах всичко, казва Паркър. „Не ми харесва пред актьора да има сервирана храна и тя да остане непипната. Аз и Синтия Никсън (Миранда) винаги изяждахме порциите си и тези на останалите, дори да бяха студени. Това ни е работата. Освен това, стараехме се да не поръчваме твърде сложни ястия, никой не иска да ни гледа как ядем черен хайвер“.

И ето, ти си мислиш, че актрисите са се забавлявали, пиейки Космополитан, след Космополитан. Но не. „Космополитаните бяха направени от вода и оцветител или от разреден боровинков сок, казва Сара Джесика Паркър. – Червеното вино винаги беше сок от грозде, а шампанското – джинджър ейл“.

 Сара Джесика Паркър е имала клауза в договора си, според която не е било позволено да я снимат гола.

Няма как да не си забелязала, че Паркър е единствената, която правеше секс със сутиен. „Не ми беше комфортно с голи сцени, секс играчки и вулгарен език. Затова имах специална клауза в договора, която ми гласеше, че няма да се занимавам с подобни неща“, споделя актрисата.

Синтия Никсън всъщност е блондинка.

Никсън боядисва косата си червена, защото това е оригиналният цвят на героинята Миранда, според образа в книгата на Кандис Бушнел. От тогава, Синтия е признавала в интервюта, че е почувствала облекчение, когато се е завърнала към естествения си нюанс след края на сериала. Междувременно, Кари е трябвало да бъде брюнетка, но 24 часа преди снимането на пилотния епизод продуцентите променили мнението си.

Сара Джесика Паркър е запазила за себе си всички дрехи на Кари.

 

След края на шоуто, Паркър е прибрала за себе си 70% от гардероба на Кари. „Запазих всичко, което не беше дадено директно от дизайнер или не беше взето назаем. Да, пазя си облеклата“, разкрива актрисата.

Тузара и Кари не е трябвало да се събират накрая.

Ако не ти е харесало как завърши сериалът (тоест, когато Тузара каза на Кари, че тя е „единствената“), сигурно ще ти бъде интересно, че това не е бил първоначалният план. Създателят на сериала, Дарън Стар, наскоро разкри, че заради този край шоуто е загубило идентичността си, тъй като в него винаги се е намеквало как щастието на жените не зависи от това дали са омъжени или не. „Сериалът винаги се е различавал от останалите романтични филми и затова жените толкова се привързаха към него. Но накрая се превърна в обикновена романтична комедия“, изказва съжалението си сценаристът.

Сара Джесика Паркър е носела високи токчета по 18 часа на ден.

Кари обожаваше обувките. В една от сериите дори казва: „Изхарчила съм 40 000 долара за обувки, а няма къде да живея? Буквално ще се превърна в старицата, която живеела в обувката си“. В резултат на пристрастяването на героинята, Паркър е трябвало да прекара на високи обувки по 18 часа на ден, колкото обикновено траели снимките. Ох, чак нас ни заболя.

Балетната пачка на Кари е струвала 5 долара.

 

Известната розова балетна пачка, която Кари носи по време на началните надписи към всеки епизод е купена на разпродажба за 5 долара.

Още по темата