Дани Каназирева в село Маноле: Политиците трябва да са близо до хората, за да служат в интерес на обществото

Дани Каназирева в село Маноле: Политиците трябва да са близо до хората, за да служат в интерес на обществото

„Моята философия е да съм близо до хората и да не правя компромиси с общественият интерес. И в тази кампания се срещаме с жителите на общините очи в очи, чуваме проблемите и заедно с помощта на кметовете съдействаме за решаването на всеки поставен проблем.“ Това каза водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за област Пловдив Дани Каназирева по време на среща с жители, кметове и общински съветници от ГЕРБ в читалището на село Маноле, община Марица.
На нея присъстваха и кандидатите за народни представители Младен Шишков, Йордан Кръстанов от СДС, Димитър Янев Николай Стаматов и Петър Славков. „Община Марица е една от най-бързо развиващите се общини в област Пловдив и по време на управлението на ГЕРБ реализирахме много важни проекти . Ние показахме, че когато имаш принципи и когато си безкомпромисен към интересите, правата и здравето на хората няма невъзможни казуси.
Пример за това е спирането на биоцентралата в Труд, която от години замърсяваше въздуха в района. Преди година никой не вярваше, че това може да се случи.Положихме много усилия и благодарение на бързата намеса на бившия здравен министър проф. Ангелов и подкрепата от премиера Бойко Борисов беше защитено здравето на местното население. Хората вече дишат свободно, коментира Каназирева. „Искрено се надявам започнатите проекти в община Марица да бъдат завършени и да не бъдат спрени от новата власт, защото виждам как един по един започват да се бавят“, допълни още тя.
Думите й бяха подкрепени от кмета на общината Димитър Иванов, който подчерта, че общината в последните години е във възход, благодарение на управлението на ПП ГЕРБ. И за да продължи да се развива с бързи темпове е необходимо всички дясномислещи хора, които могат да оценят направеното, да се обединят, за да продължи България по правилния път на развитие.
В тази връзка Младен Шишков подчерта, че част от хората живеят в собствена виртуална реалност и макар повечето от тях да са млади, виждат света в черно и бяло. Заровени в телевизора и фалшивите новини пропускат да видят как се променя действителността около тях. Запленени са от злобата и омразата, а това е пагубно за обществото.
От своя страна в изказванията си кандидатите за народни представители изразиха увереност, че хората могат да направят разлика между листите на ГЕРБ и останалите формации и да изберат правилните хора, които имат опита, знанията и уменията да следват и развиват посоката на стабилност и просперитет и да изведат страната от безвремието, в което се оказа. „Като човек, който точно 30 години вече се занимава с бойни изкуства, знам че понякога е необходимо да направиш крачка назад, за да се подготвиш за следващата атака. На 4-ти април ние направихме крачка назад.
Време е на 11-ти юли да отвърнем на атаката с поне две крачки напред! , призова Младен Шишков.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Още по темата