Божигол: Няма нацупени! Забранил съм да се говори, че Левски може да не се спаси (ВИДЕО)

Божигол: Няма нацупени! Забранил съм да се говори, че Левски може да не се спаси (ВИДЕО)

„Аз съм в Левски, за да помагам, да опитаме да обединим, както съблекалнята, така и феновете и всички свързани с клуба“, обяви нападателят на „сините“ Валери Божинов в интервю за „Канал 3″.
„Треньорът решава колко ще играя 5, 10 минути или цял мач. Приятелството с Живко Миланов си е приятелство, но в момента той ми е треньор. Шегите и бъзиците ги няма, защото има йерархия в клуба“, продължи той.
„Има колектив, има настроение. Работи се много добре. Знаем кога е време и за шеги, и за работа. Няма нацупени и намръщени играчи. Всички идват с желание на тренировките. Проблеми няма“, каза още Валери. Той бе категоричен, че и за момент не е помислял, че Левски няма да се спаси.
„В България лесен мач за Левски няма. Всеки играе на сто процента срещу нас. Няма да е лесно. Трябва да оставим сърцето и душата си на терена. Когато се раздаваш до край, хората го виждат и го оценяват. Нашата публика е най-великата. Трябва обаче всички да сме обединени“, допълни Божи. На въпрос „Минават ли ви мисли през главата, че Левски може да не се спаси. Говорите ли за това в съблекалнята?“, Божинов отговори:
„Не, лично аз съм забранил подобно нещо да се говори и споменава. Не мога да си помисля, че Левски може да претърпи такъв удар. Всички в клуба и нашите милиони фенове няма как да мислим подобни неща. Говорим единствено как да изградим един добър отбор и да направим всичко възможно да започнем да побеждавам“.

Още по темата