Ботев (Пд) с прекрасна инициатива (ВИДЕО)

Ботев (Пд) с прекрасна инициатива (ВИДЕО)

Ботев (Пловдив) изненада с коледни подаръци лекарите и медицинските сестри, които са на работните си места на Бъдни вечер. Подаръчните торбички бяха приготвени лично от „жълто-черните“ футболисти от мъжкия отбор.
От пловдивския Клуб зарадваха медиците от болниците, в които се лекуват тежките случаи на коварното заболяване. Това са УМБАЛ „Св. Георги“, „Св. Мина“, „Св. Пантелеймон“, „Каспела“ и „Пълмед“.
За работещите на Бъдни вечер медици бяха изготвени и специални медали. Героите на 2020 година получиха и торбички с множество подаръци от една от най-големите фирми за парфюмерия и козметика – REFAN.
Подаръците бяха приети с отворени обятия от служителите и ръководителите на болничните заведения. Двете страни си пожелаха преди всичко здраве, а лекарите изразиха оптимизъм, че „жълто-черните“ футболисти ще ги радват с много победи на зеления терен.
Футболистите на Ботев записаха и специално обръщение към всички българи в навечерието на светлите празници. Видеото можете да видите в прикачения клип.

Още по темата