Бала: Ние сме пример за рестарта на българския футбол! Даваме началото на нещо ново (ВИДЕО)

Бала: Ние сме пример за рестарта на българския футбол! Даваме началото на нещо ново (ВИДЕО)

Снимка: cska1948.bg

Главният мениджър на ЦСКА 1948 – Красимир Балъков – сподели очакванията си за представянето на „червените“ през пролетния дял от първенството в родния елит.
„Донякъде можем да бъдем доволни. Мисля, че в началото имахме затруднения, но като цяло смятам, че сме на верен път. Винаги можем по-добре, но затова има втори полусезон.
През есента имахме силна серия от мача с Етър, през Ботев Пловдив, Славия. Мачът срещу Берое в София също беше добър. Играем всеки мач за победа. Анализираме загубите и качваме нивото с всеки изминат мач. Има много неща за подобряване, но като цяло трябва да работим много по отношение на физиката и тактиката.
Младият футболист има възходи и падения по време на развитието си, но като цяло смятам, че младите вдигнаха личното си ниво и мисля, че следващия полусезон ще покажат още по-добри игри.
Като гледам, в българското първенство много малко отбори залагат на български футболисти, така че смятам, че ние ще бъдем един от кандидатите за избор на национални състезатели. Българският футбол започва рестарт, а ние като отбор и начин на мислене сме пример за този рестарт. Естествено, не можем да сме само ние, трябва и други клубове. Ние сме един клуб, който дава началото на нещо ново“, коментира Балъков.

Още по темата