Шефът на ЦСКА 1948: С ЦСКА-София ще е сблъсък на ценности! Ще гоним Европа (ВИДЕО)

Шефът на ЦСКА 1948: С ЦСКА-София ще е сблъсък на ценности! Ще гоним Европа (ВИДЕО)

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов разкри в специално интервю за Канал 3, че тимът ще гони класиране в евротурнирите през следващия сезон. Според него решението на БФС за прекратяването на сезона във Втора лига и обявяването на временното класиране за крайно е било правилно.
ЦСКА 1948 ще играе домакинските си мачове през новия сезон отново на стадион „Васил Левски“, а Гьонов очаква с нетърпение срещите с Левски, Лудогорец и ЦСКА-София.
„Беше ни много трудно. Извървяхме дълъг път, през който имахме доста трудни моменти. Никога обаче не сме мислили да се откажем. Показахме как се прави. Не искахме да завърши по този начин сезонът, но голяма част от отборите обявиха, че нямат възможност да подновят шампионата. Така че решението на БФС е правилно. Искахме да отпразнуваме влизането ни в Първа лига с феновете ни, но обстоятелствата са такива“, каза Гьонов.
Той коментира и предстоящите мачове с ЦСКА-София.
„Това ще е сблъсък на ценности. Ще подходим към тях с необходимия респект. Следващата стъпка е да мислим за участие в Европа. Имаме големи амбиции“, каза Гьонов.

Още по темата