Вторник, 2 март – Ден на Марс

Вторник, 2 март – Ден на Марс

Вторник, 2 март – Ден на Марс

И макар, че е ден на Марс, който дава активност, воля и борбеност, изглежда, че днес ще се чувстваме отпаднали, няма да ни се работи и ще искаме да се отпуснем. Възможни са неприятности или измами, свързани с личните ни финанси. Съветваме ви да внимавате с банкови институции, внимателно да проверявате сметките и таксите си. Всъщност това ще важи почти през целия месец,  особено тази седмица, тъй като Венера се доближава много близко до Слънцето. Има вероятност за много фалшификации, банкови измами.

Венера отговаря за чувствата и емоциите на отделния човек. Тя поражда както привличането между хората, така и отблъскването. Вътрешните усещания, интуитивните чувства, необходимостта да изразиш себе си – всичко това се влияе от Венера и проявява чрез емоциите. Връзките, изградени през тази седмица, ще са много романтични, но има опасност да са илюзорни. Внимавайте да не се излъжете и сами да се подхлъзнете. Затова се отдайте на романтични преживявания, но изчакайте поне месец.

Връзката на Венера и Слънцето днес ще усили емоционалността и ще направи човека чувствителен, реагентен, избирателен и субективен към околния свят. Сферата на любовта е с повишена значимост. Енергията на аспекта дава красота, обаяние и привлекателност, затова е добре да облечете луксозни и модни дрехи, по възможност да има светло синьо и розово, а ако искате да подсилите Марс – червено.

Днес е добре за изразяване на артистични способности и чувство за възвишена красота. Хармоничният аспект днес ще ви се отрази като силна влюбчивост. Риби, Скорпиони и Раци ще имат силни емоционални преживявания, светът им ще се състои от забележителни цветове и може да се влюбят като деца.

Всички преживявания през тази седмица ще са прекалено ярки, страстни и човек ще потъне в тях, трудно ще намери изход от ситуацията и няма да е способен да се отнесе спокойно и дистанцирано по отношение на случващото се.

Ще имат успех всички професии, свързани с изкуства. Тези хора ще се проявяват и като индивидуалности, и като творчески заряд. Ако сте решили да се занимавате с някакъв вид изкуство, даже само като хоби, е добре да започнете тази седмица.

При родените до средата на Стрелец, Близнаци и Дева е възможно нараняване на чувствата. Слънцето е много горда планета и притежава чувство за собствено достойнство. Ревността и обидата не идват от притеснението „какво ще кажат другите”, а от усещането на човека, че е унизен – като, например, че не са му обърнали достатъчно внимание.

В същото време днес Меркурий и Юпитер са много близко във Водолей, така че може да се забавлявате с големи групи приятели, да общувате, да се усетите свободни и да обменяте информация.  Ще ви се иска да злоупотребявате с алкохол и опиати, но, моля, имайте мярка, защото има опасност от натравяния на кръвта.

Денят не е подходящ за изясняване на семейни отношения и задължения, както и не е добър за консултации с брокери на недвижими имоти и адвокати.

Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

 

Още по темата