Сряда, 16 юни – Въображението ви ще работи за вас

Сряда, 16 юни – Въображението ви ще работи за вас

Сряда, 16 юни – Въображението ви ще работи за вас

Тази сряда Луната и Уран ще влияят благоприятно върху провеждането на смислени разговори, както в семейството, така и сред приятели и бизнес партньори. Луната се отразява положително на настроението, а Уран въздейства върху по-убедителното представяне на ораторите и върху измислянето на необичайни идеи. Стремежът да постъпваш правилно също е качество, стимулирано от Уран.

Ето върху какво да обърнат внимание представителите на отделните зодии:

Овните ще се вслушват в желанията на децата си, по-усърдно ще изпълняват задачите си и ще успеят да завършат поети ангажименти, които са отлагали от дълго време.

Телците ще бъдат особено креативни и ефективни в действията си. Стилът им на работа ще изненадва приятно и колеги, и началници. А ако са на ръководни постове, служителите им ще се чувстват мотивирани да последват примера им.

За Близнаците е препоръчително да се вслушват в разума си, защото тази сряда има опасност да се удавят в емоции. Ще им бъде трудно да правят разлика между добро и зло, но каквото и да се случи, ако правят изборите си, водени от разума, няма да съжаляват за действията си.

Раците е добре да започнат деня с конкретен план и да действат решително. Методичният им начин на действие ще им спести много време и те ще успеят с всяко нещо, с което се захванат.

Лъвовете могат да са изненадани от промени в графика си, но денят е добър за започване на нова работа или бизнес дейност. Добре е да обърнат повече внимание на подобряване на имиджа си, като изведат на преден план своите скрити таланти.

Представителите на зодия Дева ще са необичайно креативни, ще имат желание да пътуват до екзотични места и да се срещат с непознати. Новите преживявания ще ги обогатят емоционално.

Везните ще научат добри новини от чужбина, които ще им донесат радост. Онези от тях, които търсят работа, ще получат предложения, на които трудно ще откажат.

Скорпионите рискуват да се покажат като много уязвими – препоръчително е да си останат в „пашкула“, радвайки се на топлината на близките и приятелите.

Стрелците ще се чувстват влюбени и вдъхновени. Но това не означава, че няма да са изправени пред риск да наранят важните за тях хора с безсмислени спорове. Добре е вечерта да се „въоръжат“ с букет червени рози и да компенсират дребните дрязги през деня.

Козирозите ще си припомнят максимата, че здравето е най-голямото богатство. Добре е да работят разумно, като не издевателстват над тялото си само и само за да довършат поредния проект. Тази сряда паричните премии могат да останат на заден план и да не са толкова голям приоритет за тях.

Представителите на зодия Водолей могат да преживеят разочарование. Ако това им се случи, е добре да потърсят утеха в дейности, издигащи духа им. Препоръчително е да не бягат от проблемите, а уверено и смело да се изправят срещу тях. С търпение и вяра могат да преминат през всякакви бури.

Рибите ще преливат от доброта и щедрост – ще са готови да преплуват и океани, само и само да помогнат на хора, които са се обърнали към тях за помощ. Добре е да имат предвид, че макар и този ден да планират да отделят повече време на семейството си, неочаквани професионални ангажименти ще развалят всичките им планове.

Още по темата