Сряда, 10 март – Разширяване на бизнеса, положителни промени

Сряда, 10 март – Разширяване на бизнеса, положителни промени

Сряда, 10 март – Разширяване на бизнеса, положителни промени

Хората ще проявяват великодушие, съчувствие, успехът лесно ще ги спохожда. Възможни са чувства като твърде голяма самоувереност и суета.

Успешен ден за тези, които се занимават с философия, преподаване, които работят в съдилища и в банки.

Добре е да работите усърдно и търпеливо. Много от вас може сами да си създават проблеми. Вдъхнете си повече самоувереност и скоро признанието ще дойде.

Имайте предвид, че емоционалното безпокойство и тревожност могат да доведат до соматични проблеми – артрит, цистит, подагра.

Успех ще имат хората, чиято работа е свързана с въображение, интуиция, глас, интелект.
Ще проявявате по-голяма чувствителност към реакциите на другите хора и към заобикалящия ви свят.

Овните днес трябва да разчитат на интуицията си, а също и на приятелска подкрепа. При тях може да има промяна в плановете и в мечтите за бъдещето. Благоприятен ден за покупка и ремонт на техника. Подходящо време за разговори с началници, висшестоящи.

Телците може да реагират по-остро на разпоредбите на висшестоящи, както и на възложители на работа. При тях денят е подходящ да започнат някакво разширяване на бизнеса или модернизирането и снабдяването му с някакви машини, технологии, компютри, софтуер.

Близнаците ще са напрегнати и то не само днес, а и през следващите два месеца, защото Марс се движи в техния знак и ги прави по-нервни. За тях денят е благоприятен за решаване на въпроси в банки и в съдилища.

Раците днес може да планират далечни пътувания, да водят преговори с хора зад граница. Тази сряда е подходяща за тях да извършват или планират промени в бизнеса си, особено ако той е свързан с грижи за други хора, с болници и със социални заведения.

Лъвовете ще имат успех в бизнес партньорските отношения, при сключване на договори и водене на преговори. Те ще имат успех и при водене на съдебни дела. Но да очакват изненади както от партньорите, така и от началниците. При тях може да настъпят промени в партньорските отношения.

Девите днес може да правят интервюта за набиране на работници, да публикуват обяви във връзка с работата, да разширяват дейността си, а също и работните си помещения. Но да внимават да не се скарат с работодателя си. Тази сряда те могат да си набавят и ценна информация, свързана с работата им.

Везните ще имат успех в социалните дейности, както и в работа, свързана с иновативни технологии, машини, също и в сферата на изкуството и спорта. Добър ден за тези, които се занимават със строителство, недвижими имоти и политика.

Скорпионите, които се занимават с търговия, преподаване, писане и като цяло с изкуство ще имат успехи. Благоприятен ще е денят и за онези Скорпиони, които се занимават с финанси, фармация, медицинска техника.

Стрелците може да планират или предприемат кратки пътувания. Може да се занимават с техника и свързани с тях сделки и ремонти. Успех ще имат онези от Стрелците, които се занимават с реклама, маркетинг, транспорт, водят курсове и обучават някого. При тях е възможно скарване с партньор.

Козирозите ще имат успех във финансовите сделки, в спекулациите, в игрите на борсата, в „копаенето“ на криптовалути. Те днес може да рекламират работата си и да правят промени в състава на колегите и подчинените си, но да са внимателни при работа с документи и при водене на кореспонденция.

Водолеите днес също могат да реагират емоционално на всичко, отнасящо се до работата им. Те трябва да се успокоят, за да нямат храносмилателни неразположения. Те трябва да са внимателни и при работа с финанси, особено, ако парите не са техни, а управляват такива.

Рибите ще имат щастлив ден, особено онези от тях, които се занимават с финанси, банки, организиране на дълги пътувания, удоволствия и развлечения за другите, с продажба на красиви предмети. Благоприятен ден за сделки с имоти. Но Рибите да внимават – при тях може да има скарване в дома – с някого, с когото живеят.

Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата