С какво помага остеомуув и има ли противопоказания?

С какво помага остеомуув и има ли противопоказания?

Остеомуув е продукт, който идва с цел да се погрижи за здравето на вашите стави и да намали болката, да облекчи възпалението и да подпомогне регенеративните процеси. Той съдържа глюкозамин, хондроитин и MSM. Действа отлично и при хронична болка, като позволява да подпомогнете нейното облекчение и да създадете по-висока възможност за пълноценно движение в ежедневието и при по-голяма активност, без да страдате от неприятните проблеми със ставите.

Остеомуув помага да се намалят хроничните болки и допринася за облекчение на сковаността в ставите, която възниква при тяхното износване, при различни видове артрити и т.н. Освен това действа благоприятно върху забавянето и спирането на процесите, които въздействат върху ставите, като по този начин помага да се намали риска от допълнителни увреждания и ставни деформации.

Продуктът действа и като антиоксидант, което означава, че блокира въздействието на свободните радикали върху ставите. Самите свободни радикали в случаите с възпалителни, дегенеративни или травматични проблеми със ставите водят до засилване на възпалителните процеси, до усилване на дегенерацията и до риск от по-големи увреждания, болка и скованост. Съответно, приемът на този продукт помага да се погрижите този риск да отпадне, поне частично, като позволите на ставите си да получат грижата, от която имат нужда.

Съдържа босвелия, куркума, колаген, манган, хиалуронова киселина, бор, хондроитин сулфат, комплекс InflamRelief (смес от плодове, стандартизирани до полифеноли), метилсулфонилметан (МСМ) и глюкозамин фосфат. Всяка от съставките е насочена към грижа за ставите, към облекчение на дегенеративни, възпалителни или травматични процеси, възникващи в тях поради редица фактори.

Остеомуув: прием

Заедно с информация за остеомуув 240 цена, потребителите търсят въпроси и за приема на тази хранителна добавка. Приемът на добавката от 1431 мг се извършва с две таблетки на ден, приети с храна, в продължение от поне един месец, като облекчение на симптомите можете да намерите още след първата седмица.

Приложение

Добавката се препоръчва за по-възрастни хора, особено страдащи от проблеми със ставите, скованост и болки в тях, възпалителни и дегенеративни процеси и т.н. Освен това, хора, които спортуват активно и се натоварват значително физически (включително и професионални, и любители спортисти) могат да се възползват от приема на добавката. Същото важи и за онези, чиято професия ги подлага ежедневно на интензивен физически труд. Последният води до увеличаване на риска от износване на ставите, което може да бъде предотвратено чрез прием на подходящите хранителни добавки.

Остеомуув: противопоказания

Естествено, както всеки вид хранителна добавка или медикамент, този също си има специфични противопоказания. На първо място, той не е препоръчителен за прием при бременни и кърмещи. Особено важно е, ако сте бременни или кърмите в момента, да се консултирате със специалист винаги при прием на нова хранителна добавка или медикамент и това е валидно и тук.

Освен това не е препоръчителен за употреба от деца. Съставките са подбрани в дозировка, подходяща за възрастни, а и самите характеристики на детските ставни заболявания и детското натоварване са различни от тези при възрастни.

 

Още по темата