Понеделник, 23 ноември – Благоприятен ден за всички с бизнес с чужбина

Понеделник, 23 ноември – Благоприятен ден за всички с бизнес с чужбина


Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

 

Понеделник, 23 ноември – Благоприятен ден за всички, които развиват бизнес с партньори зад граница, организират пътувания, преподават, осъществяват духовни дейности.

От 21 ноември до 21 декември  Слънцето ще е в знака Стрелец. Хората ще станат по праволинейни, общителни, ентусиазирани и възприемчиви по отношение принципи като универсална любов и световен мир. Ще има опит да се възвърне безгрижието, ведростта, оптимизмът. Хората ще се стремят към честност в отношенията, толерантност и по-лесно ще се приемат такива, каквито са. Но има и тенденция към екстровертност, прямота и нетърпимост, които могат да наранят по-чувствителните. Хората няма да искат да бъдат затваряни, ще държат на свободата си и общуването с природата. Спортовете на открито могат да им помогнат енергийно да се чувстват по-добре. Стоенето в затворени помещения ще е пагубно за повечето хора, така че търсете възможности да изкарвате повече време на открито, сред природата и общувайки с другите.

Рибите ще са по-емоционални от всякога. Те трябва да избягват алкохол, наркотици, силни храни. Да внимават също с храненето, защото то може да им създаде проблеми заради алергии.

За Скорпионите и Стрелците денят е благоприятен за финансови операции, управляване на чужди пари, вземане на кредити. Този ден за тях ще е благоприятен и за любов. Скорпионите и Телците може да очакват днес и през следващите дни всякакви финансови изненади, както и неочаквани постъпки от партньори, които обаче няма да им се отразят благоприятно.

За Везните денят е хубав за работа с документи, покупка и ремонт на техника и на автомобили. За тях този ден ще е много хубав за реклама и маркетинг. Ако бизнесът им е свързан с издаване на книги, с писане, преподаване, водене на курсове, то той ще върви доста добре през следващия месец.

За Рибите започва много успешен бизнес период, който ще продължи и пред декември. Те може да предприемат нови начинания в бизнеса, да получат повишение в службата. Отношенията с началниците им ще са добри. Промените в бизнеса им е най-вероятно да се случат след 1 декември. За Рибите, занимаващи се със строителство, недвижими имоти, политика, бизнес с полезни изкопаеми и инженерни дейности, следващият един месец ще е особено благоприятен. Рибите обаче трябва да внимават с парите, защото може харчовете им да са неразумни или могат да загубят доста финансови средства.

За Раците този понеделник е благоприятен за наемане на работници, персонал, подизпълнители. За тях следващият месец ще е благоприятен по отношение на всякакви въпроси, свързани с подчинени, колеги, както и що се отнася до водене на здравословен начин на живот, спазване на диети и разтоварващи режими.

За Телците следващият месец ще е благоприятен за учене, развитие в сферата на висшето образование, науката, духовните практики. Ще имат успех, ако се увличат по религиозни и философски въпроси, ако работят с чужденци и с държавни органи и администрации. С тези неща е подходящо да се занимават всички зодии в края на ноември и през целия декември.

За Лъвовете, които се занимават със спорт или изкуство, този понеделник, а и следващият един месец ще са особено благоприятни. Това важи и за хората, чийто бизнес е свързан с организиране на събития и веселби по приятни поводи.

Близнаците ще се радват на партньори – силни личности, но да бъдат внимателни, защото те могат и сериозно да ги манипулират. В едно могат да са спокойни – отношенията им с партньорите зад граница ще бъдат успешни.

Девите ще имат успехи в сделките с имоти и в строителния бизнес.

 
Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си. 

Още по темата