Нови промени в ДЮШ на Левски! Премахват един отбор

Нови промени в ДЮШ на Левски! Премахват един отборДиректорът на школата на Левски Йончо Арсов заяви, че преструктуриранията продължават.
„През новия сезон оптимизирането на структурите в Академията продължава. Премахваме отбора U18 години и най-добрите футболисти, родени 2002 и 2003-а, се обединяват в U-19. От друга страна, ще има оптимизиране и в персонала. Вече направихме рокади в треньорския състав и екипи.
Разбира се, класиранията с четири първи и три втори места са впечатляващи. Представянето в елитните групи е най-доброто за клуба от 2012 година насам. Имаме два отбора, класирани на полуфинал за купата на БФС. Но има няколко аспекта, които са по-важни от тези класирания. Успяхме да развием качествата на нашите футболисти както индивидуално, така и отборно. Вторият е, че всички отбори във футбол 11 завършиха на първите две места в класиранията, което говори за много добра работа във всички набори. Третият е, че чрез завоюването на първи места и титли ние успяваме да калим в младите футболисти воля за победа и манталитет да бъдат на върха. Искаме да пренесем това ДНК на Академия Левски и в бъдещите поколения“, каза Арсов пред клубната телевизия.

предишна статияАрда осакатя за мачовете с Лудогорец и ЛевскиСледваща статияСтрумска слава привлече аматьорски национал

Още по темата