Фийни: Подготовката е насочена да издържим 50 мача! (ВИДЕО)

Фийни: Подготовката е насочена да издържим 50 мача! (ВИДЕО)

Мениджърът на Пирин Благоевград Уорън Фийни заяви, че подготовката, която провежда, е насочена към това отборът да може да издържи натоварванията в 50 мача през следващия сезон. Наставникът на орлетата коментира и победата с 6:1 над Марек в първата контрола.

„Момчетата се постараха. Свършихме добре работата си. Доволен съм от ангажираността в мача. За мен единственото от значение през подготвителния период, е да влезем в кондиционна форма. Имаме добри играчи. Искам да продължим оттам, където свършихме предишния сезон.
Селекцията никога не е завършен процес. Винаги искаш да привлечеш още пo-добри играчи. Докато не затвори прозорецът, ще търсим футболисти“, заяви северноирландецът пред клубната телевизия.
„По време на лагера, който ни предстои, очаквам здрава работа. Миналия сезон чух критики, че се подготвяме на морето. Когато аз играех в Англия, ние ходехме на подготвителни лагери в Португалия, Америка, Испания. Но преди всичко лагерът е здрава работа. Вярвам в колективния дух и неговата сила. Моята подготовка е насочена към това да издържим 50 мача“, завърши Фийни.

Още по темата