Венци: Свалям шапка на уникалната публика на Левски! Лудогорец ще е шампион, докато на Киро не му омръзне (ВИДЕО)

Венци: Свалям шапка на уникалната публика на Левски! Лудогорец ще е шампион, докато на Киро не му омръзне (ВИДЕО)

„Лудогорец ще бъде шампион докато на Кирил Домусчиев не му омръзне“. Такава прогноза направи президентът на Славия Венцеслав Стефанов в специалното си интервю за Канал 3. Той обяви,че сваля шапка на уникалната публика на Левски.
„Левски има уникална публика. Свалям им шапка за това нещо, което направиха и ще бъде жалко ако клубът фалира. Тези хора дават една трета от това, което получават като заплата. Къде отидоха тези пари. Невъзможно е с продажба на футболисти да се гарантира кредит. Мислят да продават по 15-20 милиона футболисти ли. Това е слънце грее, ама не топли. Трябва работа, работа и на стадиона като отидат феновете да виждат българчета, левскарчета, които да си изплюят дроба за Левски. А не да гледат тези ментета, които не заслужават да се изкъпят, защото и топлата вода струва пари. Ако сега се запуши януарската дупка още септември ще бъде същото. В аматьорската група няма да са ПФК Левски, ще са Левски София.
Докато на Киро не му омръзне Лудогорец ще бъде шампион. Те имат и най-сериозни аргументи. След като има възможност и може да даде тези пари, нека да бъдат шампиони. Най-добри са.
Всички мачове без публика са тъжни. Ако гозбата е на терена, есенцията е на трибуните. От следващия сезон публиката ще се върне. Това е задължително. Стига с тези грипове, корони. Стига вече, до края на следващия век ще сме без публика…
ЦСКА или Локомотив Пловдив ще вземе Купата. Това е и финалът в турнира. Крушарски е добър човек. Аз го уважавам, той дава пари за спорта. Не знам той мен дали ме уважава?
Може би е за добро, че отложиха баража на Националния отбор. Конгресът трябва да се проведе по най-бързия начин, за да се затворят устите на много хора. Един ръководител на клуб отговаряше за парите, които от министерството искат сега. Най-важното за Стилиян Петров е да си пази здравето. В БФС ще бъде подложен на сериозен натиск, а той не е свикнал. Накрая ще се подаде оставката и нов конгрес.
Българският футбол го чакат хубави дни. Стига с тези глупости, след някоя година ще забременяват и жените през интернет”.

Още по темата