Петък, 12 февруари – Инстинктивни емоции, разбиране и обич

Петък, 12 февруари – Инстинктивни емоции, разбиране и обич

Петък, 12 февруари – Инстинктивни емоции, разбиране и обич

В този ден няма да разглеждате фактите хладно и безпристрастно. Лесно може да бъдете наранени, да плачете и да се самосъжалявате. Може да ви липсва чувство за хумор. Хората ще са склонни да търсят истината и доброто във всички и реалността ще ги разстройва. Може да има много илюзии и разочарования, за да си ги спестите, изпълнете се със спокойствие, мечтателност, променете посоката си на мислене.

Възможни са и депресивни състояния. Враждебната обстановка ще се отразява зле на мнозина.

Тези от вас, които се занимават с музика, театър, кино, рисуване, ще имат успех в този ден.

Хората ще търсят нови и различни средства за изява. Тези, чийто бизнес е свързан с предприемчивост, старание и интуиция, ще имат успех. Ще жънат успехи и тези, които се занимават с окултни науки, метафизика и астрология.

Благоприятен ден за далечни пътувания, а също така и за промени в местоживеенето.

Овните днес може да плануват далечни пътувания, престои в болници и санаториуми, както и да осъществяват контакти с чужденци и хора зад граница. Денят е хубав за тези от тях, които развиват бизнес с алкохол, лекарства, петрол, финанси. Днес те може да се захванат и с рискови финансови операции и с хазартни дейности.

Телците ще имат успех при планиране на нови проекти, при реализиране на планове и мечти. Денят за тях ще е благоприятен, за да разширяват бизнеса си, да вкарват нови технологии и идеи в него, а също и за развиване на отношения с началници и висшестоящи. А когато става въпрос за бизнес, ще имат и приятелска подкрепа.

Близнаците може да се заемат с учене, преподаване, образование, явяване на изпити, с далечни пътувания и развиване на бизнес с чужбина. Ако работят за чуждестранни фирми или по казуси, свързани с банки и съдилища, ще имат успех. Добър ден и за тези, които се занимават с изкуство, медицина, СПА центрове, фармация.

Раците днес може да посещават държавни органи, инстанции, администрации, банки, съдилища и да уреждат там своите дела. За тях е благоприятно да се занимават с търговия с чуждестранни стоки. Те също могат да се посветят на научни опити, да обменят опит с представители на университетските власти, да взаимодействат с църковни служители.

Лъвовете днес ще имат успешни партньорски отношения, като ще работят със стабилни, сигурни и надеждни съмишленици. Те може да водят силни преговори и да подписват договори. Партньорите им ще се увеличават. Тези от тях, чийто бизнес е секретен или управляват чужди пари, ще имат успехи.

Девите е хубаво да са внимателни при подписване на договори и водене на преговори. Техните партньори може да реагират доста емоционално или да са непостоянни в нещата, които искат и предлагат. Хубаво е в този ден да избягват пътуванията. При тях може да има скарване с държавни служители и администратори.

Везните днес може да имат успешни сътрудничества с подчинени и подизпълнители. Тези от тях, които се занимават с деца, с преподаване, със спорт, изкуство и иновативни технологии, ще имат успехи. През този ден обаче те трябва да се въздържат от взимане на заеми, обслужване на кредити и предоговаряне на условията по тях. Възможни са изненади от страна на партньорите им по отношение на парични въпроси.

Скорпионите, които се занимават с изкуство, организиране на събития, обучение и обгрижване на деца, ще имат хубав ден. Успехи ще имат и тези, които се занимават с мини, полезни изкопаеми, минерали, строителство, недвижими имоти. Те може да реализират свои планове и проекти и да сбъдват някои от мечтите си.

Стрелците ще имат успех при покупка и ремонт на техника, автомобили, компютри, създаване на софтуер и промени в нещата, свързани с търговия, реклама, маркетинг. На тях може да им хрумват нови и много интересни идеи. Те днес успешно може да уреждат неща, отнасящи се до съседи, роднини и посредници. Успешен ще е денят им, ако те самите са посредници или консултанти.

Козирозите може да се радват на успешна реклама на дейността си. При тях може да има приток на пари. Нещата, които започват в този ден, в бъдеще ще им донесат доходи. Те може да обмислят нови и интересни решения на финансовите въпроси. За тях денят е подходящ за планиране или начало на ново пътуване.

Водолеите може да разгърнат личността си в откриването на всякакви нови и интересни неща, нови идеи, нови научни технологии, които да използват в бизнеса си, те ще разсъждават прогресивно. Ще имат нужда от повече свобода на действие и всяко разширяване на дейността им ще е благоприятно.

Рибите днес може да са по-емоционални и чувствителни. Добре е да използват интуицията си при вземане на важни решения и да се доверяват на първата мисъл, която им хрумне, защото тя ще е най-правилната. Рибите днес може да планират далечни пътувания, но трябва да внимават да нямат скарвания със съседи или роднини.

Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата