Обявиха ТОП 100 HR професионалисти в България

Обявиха ТОП 100 HR професионалисти в България


Малко след обявяването на 50-те най-добри работодатели в страната, Career Show стартира индекса „Топ 100 HR професионалисти в България“. Целта е да се откроят личностите, които стоят зад създаването на най-добрите екипи и работна атмосфера у нас.

Всеки желаещ имаше възможността да номинира колега или познат, за когото смята, че заслужава това признание, в периода 30 юни – 8 юли 2020 г. Допустимите длъжности са в сферата на HR, Recruitment, Talent acquisition, Employer Branding, Internal Communications и др. След официалните номинации стартира публичен вот, който определи финалния резултат на индекса “Топ 100 HR професионалисти в България”.

“Работим в областта на кариерното развитие повече от 12 години. Като организатори на водещото експо за квалифицирани кадри Career Show и наградите за най-добър работодател Career Show Awards ежедневно сме свидетели на отлични постижения в сферата на привличането и задържането на таланти. Предизвикателствата пред специалистите по човешки ресурси, особено през последните месеци, са огромни! Именно затова искаме да ги отличим и да покажем кой стои зад най-успешните екипи и работна атмосфера в страната и кой се бори за положителното развитие на пазара на труда в България, дори в период на пандемия”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

310 души бяха номинираните в първото издание на индекса, които събраха над 19 500 гласа. Индексът е подреден по азбучен ред и може да бъде разгледан ТУК

Още по темата