Бала: Задълженията ми стават повече! ЦСКА е име, на което трябва да отговорим (ВИДЕО)

Бала: Задълженията ми стават повече! ЦСКА е име, на което трябва да отговорим (ВИДЕО)

Снимка: ЦСКА 1948
Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков говори преди мача на „червените“ срещу Монтана от петия кръг на efbet Лига.
„Паузата беше много полезна. Много неща успяхме да свършим. Най-важното беше, че направихме някои ротации. Задълженията ми стават повече. ЦСКА е име, на което трябва да отговорим като игра, селекция и развитие на клуба. Пълномощията ми се разширяват, трябва ми по-голямо спокойствие, за да анализирам всичко. Данчо Юруков е един млад и перспективен треньор и му се дава пълен картбланш да работи с отбора и да влага своите идеи. Аз с каквото мога ще му помагам. Дискутираме всяка една ситуация.
Колкото до мача с Монтана – двете седмици бяха много добре използвани от треньорския щаб. Подобрихме това, което ни липсваше“, започна Балъков.
„Аз съм и двете. Главен мениджър в българския футбол не съществува. Ние сме го създали вътре в отбора. В този момент е здравословно, защото създава по-добра йерархия в клуба. Отборът е млад и за първи път в efbet Лига“, добави още той.
„Ние не сме в състояние да подценяваме никого с тези резултати. Стъпили сме на земята, реалисти сме. Имаме три точки от три мача, а очаквахме шест от последните два. След мача с Монтана следва Левски. Това е дерби. Искаме да отговорим на името ЦСКА. Ние се опитваме да покажем на момчетата, че едно минимално отпускане води до големия проблем. Изпитахме го срещу Арда. Там трябва много да се учим, защото психологията играе много в един мач.
Ще ни трябва малко време, нов отбор сме с нови състезатели. Ще трябва да имаме търпение, взели сме си поука и се надявам в следващите четири кръга да се представим много по-добре“, завърши Красимир Балъков.

Още по темата