Тайгър Уудс оцелял по чудо при катастрофата

Тайгър Уудс оцелял по чудо при катастрофата

Един от най-богатите спортисти в света Тайгър Уудс е имал огромен късмет, за да оцелее след подобна катастрофа, смятат от местните власти в Лос Анджелис

Голф играчът Тайгър Уудс е със сериозни травми на краката след претърпяния тежък инцидент, съобщиха от шерифския офис на окръг Лос Анджелис. Той буквално се е измъкнал на косъм от премеждието, категорични са властите.

В момента звездата се възстановява след няколкочасова операция заради поражения върху долната част на десния си крак. Установени са множество фрактури и разкъсвания на кожата, което наложило поставянето на пирони и щифтове в крака.   

45-годишният голфър се наложи да бъде изваден от спешните екипи от смачкания си джип, след като се е ударил в дърво и се е преобърнал няколко пъти на пътен участък с опасни завои на границата между богаташките квартали Ролинг Хилс Естейтс и Ранчос Палос Вердес. Пожарникарите разрязали купето на колата, за да достигнат до тялото на спортиста. Въздушните възглавници, видът на автомобила и това, че е бил с предпазен колан, са допринесли той да успее да запази живота си.

Преди време той претърпя поредица от операции на гръбнака, а тази катастрофа вероятно ще сложи край на кариерата му на най-великия играч на голф.

Медиите разпространиха първи кадри след катастрофата с Тайгър Уудс – последвайте линка на сайта.

Източник: Avtora.com

Още по темата