Мацата с любопитна история как Мъри го е взел в групата за мач, а после… (ВИДЕО)

Мацата с любопитна история как Мъри го е взел в групата за мач, а после… (ВИДЕО)Мариян Огнянов се върна към времето си като юноша на Левски. Мацата си припомни как е попаднал в групата за мач срещу Спартак (Варна), а после… влиза като резерва и вкарва два гола.
„В Левски през 2004 година… След една тренировка Мъри Стоилов трябваше да определи група от 18 човека за мача със Спартак Варна. Явно беше взел решение за 17- те в групата, оставаше да избере още един футболист.. Беше решил да е юноша. Интересен беше начина по който избра последният футболист в групата.Рулетката на дузпите.И така четирима юноши се бореха за последното място в групата.. АЗ, Николай Димитров (хичо), Нико Петров, и ако не се бъркам Лъчо Балтанов. Правилата бяха ясни. Който пропускаше дузпа отпадаше. Напрежението беше огромно. Тогава така се борехме за място в групата на Левски. Познайте кой спечели? Та така си спечелих място в групата за мача. На самият мач влязох през второто полувреме при резултат 2:1 за Левски.Вкарах 2 гола на 16 години в А група.. Късмет, шанс или съдба…“, сподели Огнянов пред „Евима Спорт“.

Спомени на Мариян Огнянов: „В Левски през 2004 година… След една тренировка Мъри Стоилов трябваше да определи група…
Публикувахте от Evima Sport в Петък, 8 май 2020 г.

предишна статияДа видиш ти! Британски таблоид оцени БГ талант на 1,5 милиона!Следваща статияДори и в криза: „Сините“ фенове събраха 200 бона за Левски!

Още по темата