Петък, 29 януари – Мислете, преди да говорите!

Петък, 29 януари – Мислете, преди да говорите!

Петък, 29 януари – Мислете, преди да говорите!

Този ден ще е изпълнен с напрежение, безпокойство и възбуда. Добре е да контролирате егото си и да отстъпвате. Преценките ви ще са силно емоционално оцветени.

Добре е съзнателно да запазвате самоконтрол. Хората ще са по-взискателни и склонни на всяка цена да задоволяват личните си страсти. Този ден е изпълнен с мощна енергия и ако тя се канализира правилно, може да се постигнат големи резултати.

Пререкания може да имате с представители на противоположния пол – особено с Водолеи и Лъвове.

Възможни са финансови рискове и раздяла с партньор.

Около вас хората може да се държат предизвикателно, да са агресивни, прями, ентусиазирани и борбени. Тези, които обичат рисковете и са склонни към авантюри, ще могат да покажат на какво са способни.

Тези, които са старателни, и професията изисква много от тях, ще имат успех.

При Овните може да дойдат повече пари, но те бързо и лесно ще се харчат. Те може да имат популярност в сфери като изкуство и спорт. За тях денят е благоприятен за спекулативни начинания. Те може да имат желание и нужда да направят тотални промени в бизнеса или да започнат нещо ново и различно от досегашното.

Телците може да проявят отлични лидерски качества, ако са последователни и дисциплинирани. Не бива да се преуморяват. Ако общуват с висшестоящи, трябва да осъзнават докъде се простират правата им, за да не влизат в конфликти. Добре е да обмислят всякакви авантюри и рискови действия.

За Близнаците денят е подходящ за пътувания, както на близки, така и на далечни разстояния. Хубав ден за отношения с чужденци и с хора зад граница. Те може да си правят реклама на дейността, да се занимават с кореспонденция и да подготвят документи.

Раците могат да приключат успешно някакъв договор или бизнес партньорство и да започнат ново. За тях денят е хубав за сключване на застраховки, взимане на кредити, погасяване или предоговаряне на стари дългове. Но те може да се скарат с приятел.

Лъвовете е добре да са по-внимателни, ако им се налагат разговори с началници, защото са възможни конфликти с тях. Може да настъпят благоприятни промени в партньорските отношения. Те ще се стремят към популярност на всяка цена. Искат власт и ще реагират доста емоционално, ако такава не им бъде предоставена.

Девите може да очакват от своите колеги и подчинени отлично отношение. Някои все пак може да превишат правата си. Въпреки, че сте практични и съвестни, може да ви липсват насоки и импулс в работата. Може да очаквате увеличаване на ангажиментите.

Везните ще съсредоточат енергията си в уреждане на неща, свързани с дома и недвижимата собственост. Ще имат голяма нужда от сигурност и ще я търсят в партньорите си. Ще проявяват преданост и сериозно отношение към задачите и отношенията си.

Скорпионите може да имат променливи настроения, да сменят агресията с апатия. Трябва добре да преценяват и синхронизират времето си. Ако не са склонни да подчинят волята си на другите, ще имат конфликт с партньорите си в личен и в бизнес план. Днес за тях е благоприятно да направят промени в бизнеса си, които ще ги направят по-известни и популярни.

Стрелците днес може да имат конфликти с подчинените си, с колегите и подизпълнителите. За тях денят е благоприятен за планиране или начало на пътуване, за водене на съдебни процеси и посещение на финансови институции. Ако сключват сделки с имоти, е добре да са предпазливи, защото може да има скрити подводни камъни.

Козирозите ще имат успех при уреждане на въпроси, свързани с дългове, кредити и наследства. Тези от тях, които управляват чужди пари, или се занимават със застраховане, окултизъм и охранителни дейности, днес ще имат успех. При тях ще настъпят положителни промени в парично отношение.

Водолеите е добре да си изяснят какво искат, преди да седнат на масата на преговорите. Може да загубят заради импулсивна и погрешно насочена енергия. Те са много усърдни, но може да загубят търпение, ако не постигнат незабавни резултати. Нужно е добре да премислят целите си. Пазете нервите и не прекалявайте с храната.

Рибите днес може да се заемат с неща, свързани със структуриране на работния процес, разпределяне на задачите между подчинените. Ако се намират в изолация, това може да им тежи. Ако поемат на далечен път, ще се чувстват добре. Те трябва да са внимателни при работа с документи и при покупка на техника.

 

Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата