Двойно убийство в апартамент в Казанлък

Двойно убийство в апартамент в Казанлък

Откриха две тела в апартамент в Казанлък. Смъртта е настъпила тази нощ. Апартаментът се намира в блок № 15 на кв. „Изток” в града.
Жертвите са открити в една от стаите в жилището. На масата до тях е имало бутилки, показващи, че е било консумирано голямо количество алкохол.
По информация на NOVA се касае за двойно убийство. Телата са на мъже на 35 и 45 години. Няма данни двамата да са криминално проявени.
Сигналът за инцидента е подаден рано сутринта от живеещи в блока. Съседи са се оплакали от силен шум през нощта.
Полицаите, пристигнали първи на мястото, са били възпрепятствани да влязат в апартамента заради голямо куче вътре. То е откарано в приют и упоено.
Според „24 часа” хазяин отишъл на гости на своя наемател и двамата започнали да пият. В 21:30 часа поръчали на таксиметров шофьор да им докара алкохол до жилището – услуга, която се предлага в Казанлък. Продължили да пият и към полунощ опитали отново да поръчат алкохол по същия начин, но безуспешно.
На масата в стаята, в която са открити двете тела, освен алкохол е намерен и телефон, откъдето бил направен опит да се свърже с тел. 112. Съседи свидетелстват за силен шум от въпросния апартамент, по-късно през нощта. Когато първите полицаи дошли на мястото, вратата на жилището била заключена и те я разбили.
Първоначалната версия е, че двамата загинали са си нанесли взаимно смъртоносни удари с хладно оръжие.
Наемателят работел в сферата на строителството, а хазяинът се е занимавал с животновъдство./Вести БГ

Още по темата